Sarmale cu pasat

de lili in Porc, 28 Feb 2018 | 2522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  • 1 kg de tocatura
  • 2 cani de pasat
  • cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

 

Prajim ceapa si adaugam pasatul spalat. Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi, tai putin si in umplutura). Se pune tocatura si se amesteca. Pentru ca sa se lege mai bine umplutura, eu mai pun si 2 oua. Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.

Pentru a da un gust mai bun acestora, punem in oala printre sarmale si o bucata de carne afumata. Deasupra punem varza taiata.

Le fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

28.02.2018, 16:04

diaconta 1

28.02.2018, 16:16

Bune sarmalele cu pasat
Sa pui si varza la ingrediente si sa le fierbi ca altfel vor veni carcotasii ))))

dantes 1

05.03.2018, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]