Sarmale cu pasat

de lili in Porc, 28 Feb 2018 | 2148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  • 1 kg de tocatura
  • 2 cani de pasat
  • cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

 

Prajim ceapa si adaugam pasatul spalat. Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi, tai putin si in umplutura). Se pune tocatura si se amesteca. Pentru ca sa se lege mai bine umplutura, eu mai pun si 2 oua. Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.

Pentru a da un gust mai bun acestora, punem in oala printre sarmale si o bucata de carne afumata. Deasupra punem varza taiata.

Le fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu carne de porc si afumatura