Sarmale cu pasat

de Lau in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 12425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de pasat
  • 1 cana orez
  • 2 cepi mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • busuioc
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.

Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam marunt,morcovul il dam prin razatoare,

Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.

Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,

Modelam sarmalele si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)

Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Alina26 1

27.11.2013, 15:56

mamaaa...ce pofta mi-ai facut...imi plac asa mult....imi ploua in gura....cand merg acasa in Roania...soacra,mea mereu face...se topesc in gura!!!!

Alina26 1

27.11.2013, 15:56

Romania*..scuze

Lau 1

27.11.2013, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de cartofi si soia - de post