Fasole frecata

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 5512 vizualizari

 

super gustoasa si o mancare de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 capatana de  usturoi
  • sare
  • 4-5 cepe verzi
  • ulei de masline 50 ml
  • 1 lingura boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se spala bine fasolea si se pune sa stea in apa de seara pana dimineata

Dimineata se pune la foc cu morcovi curatati , ceapa, sarea ,usturoiul si apa

Cand fasolea e fierta se scurge de apa, se scoate ceapa si se amesteca bine cu badidora apoi se strecoara (se trece) printr-o sita(noua ne place mai mult asa, iese mai fina)

Ceapa verde se toca marunt si se caleste bine in ulei 5-6 minute apoi se pune boiaua de ardei rosu si se stinge focul

Se pune fasole frecata in farfurie iar desupra se pune ceapa calita,

se serveste cu mamaliguta sau paine

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata