Sarmale

de pity19 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2014 | 3072 vizualizari

 

Pentru familia mea gatesc orice,oricand! :)

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc macinata ,
  • 2 pahare orez ,
  • sare,
  • piper,
  • boia ,
  • bulion ,
  • costita afumata ,
  • varza murata ,
  • apa ,
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Pragatim umplutura pentru sarmale: Carnea de porc o amestecam cu cele doua pahare de orez (date la prajeala 5-10 minute) , apoi adaugam marar, sare, piper, boia, dupa gust. Amestecam bine, pregatim o oala, adaugam foite de varza murata la fundul "oalei", dupa care adaugam compozitia pentru sarmale invelite in frunze de varza murata. Adaugam peste sarmale bulion, putina apa, o farfurie cat sa acopere, dam la fiert, adaugam un capac pe oala, lasam aprox 40-50 minute, depinde de aragaz!

Servim sarmalele alaturi de smantana sau sos de usturoi cum ii place fratelui meu :) !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman