Reteta am gasit-o in caietelul meu cu retete :D
poza nu este inca de final :D de abia am pus in frigider:p
Preparam gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se pune gelatina la inmuiat in apa rece circa 10 minute. Iar apoi o punem la bain-marine cat sa se incalzeasca putin, nu lasati sa fiarba pt ca-si pierde din effect.
Intre timp, perele si bananele se spala bine iar apoi se dau pe masina de tocat, asta pentru ca fructul sa se simta in crema.
Peste fructe se pune zeama de lamaie, zaharul si se amesteca.
Turnam si gelatina calduta amestecand incet incet iar apoi dam la rece timp de 30 de min, timp in care se incheaga un pic.
Pregatim frisca si la sfarsit punem intaritorul de frisca.
Dupa cele 30 de min in care fructele au stat la frigider, turnam gelatina cu fructe usor peste frisca.
Punem in recipiente si dam la frigider pret de cateva ore.
Pofta buna!