Sarlota

de ianculubita in Prajituri, 7 Sep 2011 | 5804 vizualizari

 

Pentru ca mi-am adus forma de sarlota,am facut reteta frantuzeasca cu ingrediente romanesti si iata ce a iesit;un deliciu,serios va spun

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 2 iaurturi mici cu fructe de padure
  • 300g zmeura
  • 1cana sirop de fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota:

Am tapetat peretii si fundul formei cu piscoturi inmuiate in sirop,apoi am pus intercalat piscoturi si iaurt amestecat cu fructe;am pus capacul(forma are si capac),am pus-o in frigider pana a doua zi,cand am rasturnat-o pe platou,am ornat cu fructe si am pus deasupra toping de fructe de padure;servita rece este foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]