Saratele cu parmezan

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 15160 vizualizari

 

Reteta Ana Araki

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr parmezan ras
  • 100 gr unt
  • 4 linguri smantana
  • lapte sau apa cat cere aluatul (puneti cate o lingura o data)
  • 1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu parmezan:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme. Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:05

o bucata si pt mine sunt preferatele mele

mariana21 1

06.11.2010, 22:15

arata foarte bine.....sigur sunt foarte gustoase....

elena1988 1

04.03.2011, 10:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele