Saratele cu parmezan

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 15170 vizualizari

COMENTARII (10)

Swanheart 1

10.12.2009, 13:32

Super arata! Imi plac mult saratelele... Din pacate insa, eu folosesc aluat congelat...

Michelle 1

10.12.2009, 14:47

luminita20_2006 1

10.12.2009, 16:47

mi sa facut pofta de mu mai pot

ala_oancea 1

11.12.2009, 09:03

Multumesc ! Mie nu-mi place sa folosesc aluat cumparat Mai ales cand cel pregatit acasa se face atat de usor si repede, doar 5 minute dureaza

ionix 1

12.12.2009, 15:03

ohh, astea sigur o sa-i placa sotului meu la o halba cu bere

Teo 1

13.12.2009, 20:20

Arata minunat saratelele tale, cred ca sunt foarte gustoase si pufoase! mai ai?

ala_oancea 1

14.12.2009, 08:56

Multumesc Din pacate nu mai sunt ... le-am papat pe toate

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:05

o bucata si pt mine sunt preferatele mele

mariana21 1

06.11.2010, 22:15

arata foarte bine.....sigur sunt foarte gustoase....

elena1988 1

04.03.2011, 10:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si rosii umplute la cuptor