Saratele cu mac si susan

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2013 | 11570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 1 ou
  • sare
  • 20 gr. mac
  • 30 gr. susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu mac si susan:

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se unge cu oul batut.Peste,se presara sare,susan si mac si se taie in fasii de 1 cm latime . Saratelele formate se pun pe hartie de copt intr-o tava si dau la cuptor la foc mediu timp de 10-15 min pana ce se rumenesc.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele (facute la aparatul de waffe)