- 1 kg faina
- 250 gr lapte
- 2 cuburi drojdie proaspata
- 500 gr telemea sarata
- 300 gr cascaval DeFamilie Delaco
- Chimen macinat si seminte
- 2 oua
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:
- Punem laptele la incalzit sa fie domol.
- Dizolvam drojdia.
- Radem branza telemea pe razatoarea mica.
- Intr-un castron punem faina...drojdia dizolvata...telemeaua rasa...un praf chimen si framantam bine pana se ia de pe mana.
- Intindem o foaie de 2-3 cm...ungem cu ou batut...presaram cascaval ras si seminte de chimen.
- Taiati dupa preferinta.
- Coaceti 20-25 min la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.