Tartine de vinete cu avocado

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 5558 vizualizari

 

Vinete cu avocado...o minunatie de aperitiv, simple si delicioase, usoare pentru digestie si sanatoase...le recomand cu incredere, mai ales iubitorilor vinetelor coapte :)

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete maricele
  • 1 avocado mare copt
  • 1 ceapa mica ( asigurati-va ca nu este iute)
  • o ceasca ulei de masline ( practic jumatate din cantitatea pe care o puneti de obicei)
  • rosii
  • sare dupa gust
  • paine prajita ( alba cu seminte, masline sau integrala de care doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine de vinete cu avocado:

VInetele se coc in modul in care v-ati obisnuit. Eu am o tava cu ochiuri  dese pe care o pun direct pe flacara aragazului.

Se curata si se pun in vasul robotului impreuna cu avocado si uleiul de masline. Daca nu aveti un robot care sa toace bine ingredientele, folositi-va de mixerul cu picior.

 Mixati bine compozitia, adaugati si ceapa tocata, apoi mai mixati, potriviti de sare si gata.

Serviti vinetele pe felii de paine prajita, iar deasupra asezati rosii tocate.

Minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine de vinete cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

coliva 1

18.07.2013, 08:08

nu am incercat niciodata ,imi este pofta deja

gaby_duceag 1

18.07.2013, 16:37

RuxyRux 1

18.07.2013, 18:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat