Saratele cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 13732 vizualizari

 

o bunatate daca le servesti cu lapte rece

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa (de preferat de oaie)
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Toate ingredientele se amesteca formand un aluat elastic. Mai putin unul dintre oua,pe care il vom folosi la uns.

Aluatul se lasa pentru o ora la rece,dupa care se intinde pe masa de lucru in foaie subtire (sa iasa crocante) si se decupeaza forma saratelelor dupa bunul plac. :)

Se aseaza in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se presara susan.

Se coc destul de repede la foc normal.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

vero79 1

18.10.2012, 09:49

as vrea si eu sa le fac azi,dar am o mica nelamurire:agent de crestere nu trebuie?
pot sa spun ca arata foarte bine si iti multumim pentru reteta

Valclaudia 1

18.10.2012, 10:38

n-am folosit agent de crestere. Avand branza in compozitie, dupa coacere sunt usor sfaramicioase. O bunatate, chiar daca ma repet!

vero79 1

18.10.2012, 11:46

mersi pentru raspuns,in max o ora ma pun si eu sa le fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente