Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 7214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 70 g margarina
  • 25 g drojdie
  • o ceasca vin alb
  • o jumatate lingurita cu sare
  • chimen, mac, susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat.

Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de canepa