Placinta cu smantana

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 5236 vizualizari

 

Iata , m-am hotarat sa postez si prima mea reteta , este buna , usurel de executat nu-i prea costisitoare
Imi pare rau ca n-am facut poze pe etape ( nu m-am gandit ever , ca voi face si postari )

PS Regret , nu pot atasa si poza ca nu stiu s-o micsorez ... sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .

 

INGREDIENTE

  • - 300 g aluat de patiserie
  • -6 oua
  • -1 ceasca smantana
  • - 125 g slaninuta ( bacon)
  • - 2 legaturi de patrunjel
  • - sare
  • - boia
  • - piper
  • - ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu smantana:

PREPARARE

Se intinde aluatul intr-o forma rotunda ( D-30 cm ), unsa ( chiar daca pe prospect scrie , nu ). Se taie aluatul ce depaseste marginile tavii .

Se bate smantana si se amesteca cu patrunjelul tocat fin , slaninuta taiata fasii , doua oua batute spuma si restul condimentelor .Se toarna compozitia obtinuta peste aluat , se sparg deasupra cele patru oua ramase , avandu-se grija sa nu se sparga si se da tava la cuptorul preincalzit ptr 30-35 minute , sa se rumeneasca frumos

Este delicioasa !

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval