Saratele

de SENO in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 8364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de faina
  • 1 pachet de unt
  • 4 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se amesteva faina cu untul,apoi se adauga 2 oua,lapte,smantana si sare. Se framanta bine si se lasa la rece. Coca se intinde apoi foaie,se taie fasii care se tavalesc prin ou,sare si chimen.Se pun in tava de la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

25.08.2011, 23:15

foarte bune

SENO 1

26.08.2011, 10:49

no numa-ncet,nu dati navala ca si-asa s-or gatat

jolygina 1

26.08.2011, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână