Saratele

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 9030 vizualizari

 

Mai am putine asa ca cine doreste sa vina acummmmm...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou+ 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 5 linguri smantana
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita drojdie
  • faina cat cuprinde
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se bate 1 ou spuma, apoi se adauga untul(de la temperatura camerei) si smantana. Se amesteca bine.

Drojdia se inmoaie cu o lingurita apa si se freaca bine . Se toarna peste compozitia de ou dar si sarea. Faina se pune treptat pana obtinem un aluat tare,dar usor de modelat. Il lasam 15-20 min la odihnit, apoi intindem o foaie ,il taiem fasii cu cutitul,le rasucim si le asezam intr-o tava,in care asezam mai intai hartie de copt.

Batem celalalt ou cu fruculita si cu un penson ungem saratelele. Presaram mac desupra,si dam tava in cuptorul incins. Le lasam15-20 minute pana se usuca putin si le scoatem.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in coaja de paine la cuptor