Saratele

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 8608 vizualizari

 

Mai am putine asa ca cine doreste sa vina acummmmm...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou+ 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 5 linguri smantana
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita drojdie
  • faina cat cuprinde
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se bate 1 ou spuma, apoi se adauga untul(de la temperatura camerei) si smantana. Se amesteca bine.

Drojdia se inmoaie cu o lingurita apa si se freaca bine . Se toarna peste compozitia de ou dar si sarea. Faina se pune treptat pana obtinem un aluat tare,dar usor de modelat. Il lasam 15-20 min la odihnit, apoi intindem o foaie ,il taiem fasii cu cutitul,le rasucim si le asezam intr-o tava,in care asezam mai intai hartie de copt.

Batem celalalt ou cu fruculita si cu un penson ungem saratelele. Presaram mac desupra,si dam tava in cuptorul incins. Le lasam15-20 minute pana se usuca putin si le scoatem.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati