Dovlecei pane cu sos de smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 13565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • 100 g smantana
  • 1 castravete verde mic
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de smantana:

Dovlecelul il taiem felii nu foarte groase, il saram si il lasam la rece pana dovlecelul lasa apa.

Scurgem feliile de dovlecel de apa, le tavalim in faina cu sare, apoi le dam prin ouale batute bine si le prajim in ulei incins.Dupa ce s-au prajit ii punem intr-o farfurie in care am pus servetele pentru a se abosrbi surplusul de ulei.

Pentru sos curatam cei 2 catei de usturoi, ii punem intr-un bol, punem putina sare si ii pisam, apoi adaugam putin ulei si amestecam, iar la sfarsit adaugam castravetele pe care l-am dat pe razatoare( pe gaurile mici) si smantana.Amestecam toate ingredientele si servim dovleceii cu sosul de smantana.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos tzatziki