Dovlecei pane cu sos de smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 14013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • 100 g smantana
  • 1 castravete verde mic
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de smantana:

Dovlecelul il taiem felii nu foarte groase, il saram si il lasam la rece pana dovlecelul lasa apa.

Scurgem feliile de dovlecel de apa, le tavalim in faina cu sare, apoi le dam prin ouale batute bine si le prajim in ulei incins.Dupa ce s-au prajit ii punem intr-o farfurie in care am pus servetele pentru a se abosrbi surplusul de ulei.

Pentru sos curatam cei 2 catei de usturoi, ii punem intr-un bol, punem putina sare si ii pisam, apoi adaugam putin ulei si amestecam, iar la sfarsit adaugam castravetele pe care l-am dat pe razatoare( pe gaurile mici) si smantana.Amestecam toate ingredientele si servim dovleceii cu sosul de smantana.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane