Saorma

de marieta in Pui, 5 Sep 2011 | 11423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru lipii
  • 200 ml apa,
  • o lingurita sare,
  • o lingurita si jumatate bicarbonat de sodiu,
  • 6 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde.
  • pentru umplutura
  • o jumatate de piept de pui taiat fasii lungi si prajit,
  • cartofi prajiti -  din 2 cartofi,
  • 2 linguri de maioneza,
  • salata de varza,
  • 2 rosii taiate felii,
  • ketchup dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saorma:

cum se fac lipiile:

din ingrediente se framanta un aluat bun de intins si se imparte in 4 parti egale.

se intind pe rand cu sucitorul si se coc in tigaie la foc potrivit,fara grasime.

cand sunt toate gata se umple dupa plac cu ketchup,maioneza cartofi prajiti, carne si salata.

eu le-am impachetat apoi le-am infasurat in folie de plastic alimentara.

au fost bune!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anomisana 1

05.09.2011, 17:06

ma primiti si pe mine?

marieta 1

06.09.2011, 00:51

cine vrea poate servi cu incredere!!!!!!!!!!!!pozele nu ies bine dar eu ma bucur ca pot face si asa.sunt pasionata de bucatarie cu adevarat,poate vreodata voi avea si eu poze frumoase.asta e!!!nu le poti avea pe toate!!

marcela1979 1

06.09.2011, 07:30

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]