Saorma

de marieta in Pui, 5 Sep 2011 | 10654 vizualizari

COMENTARII (11)

jolygina 1

05.09.2011, 09:11

vreau si eu

LUK 1

05.09.2011, 09:31

ce buna e

Rocsi 1

05.09.2011, 09:49

e foarte buna facuta in casa ca stii ce pui in ea

alinutzika 1

05.09.2011, 10:14

f buna

Lau 1

05.09.2011, 12:34

vreau si eu

marieta 1

05.09.2011, 13:53

sincer eu nu am mancat niciodata de cumparat!!am preparat saorma cum miau spus copiii mei ca este si ce contine,minus ceapa ca nu le place.multe preparate am facut asa!!

DIANA B 1

05.09.2011, 14:16

Marieta nici eu n-am mancat pana acum , dar nici n-am facut ... si n-am murit

............ si fa-i ceva aparatului , ca nu-ti ies pozele deloooc

adry88 1

05.09.2011, 16:54

una vreau si eu

anomisana 1

05.09.2011, 17:06

ma primiti si pe mine?

marieta 1

06.09.2011, 00:51

cine vrea poate servi cu incredere!!!!!!!!!!!!pozele nu ies bine dar eu ma bucur ca pot face si asa.sunt pasionata de bucatarie cu adevarat,poate vreodata voi avea si eu poze frumoase.asta e!!!nu le poti avea pe toate!!

marcela1979 1

06.09.2011, 07:30

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci