Maratonul sandwich-urilor continuă! :)
Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem, mai interesante, astfel că pentru pachețelul vesel de azi v-am pregătit un sandwich inedit apelând la o combinație foarte interesantă de gusturi.
De știut este faptul că acest sos de prune se poate asocia la fel de bine cu carne de rață sau gâscă. Este un deliciu!
Am început cu sosul de prune care se prepară extrem de simplu. Am așezat rondelele de ceapă într-o crăticioară împreună cu puțin ulei de măsline. Am adăugat mierea și le-am lăsat să se caramelizeze ușor. Peste acestea am adăugat prunele și siropul și am redus sosul până când a căpătat consistența dorită. L-am dat de-o parte și am pregătit restul ingredientelor pentru sandwich.
Am tăiat chifla în două jumătăți. Pe prima jumătate am așezat sosul, apoi somonul, brânza și salata Lollo.
Mmmm... Am savurat fiecare îmbucătură!
1
Puteți folosi și prune proaspete pentru a pregăti sosul. Eu am folosit fructele din compot pentru că timpul de preparare scade la jumătate.