Am pregatit un sandwich cu cateva ingrediente inedite pentru masa de seara: avocado, pui , ananas la grill si cativa samburi de nuca. V-am facut curiosi? Va poftesc sa ma urmariti, nu dureaza mult.
Am pregatit intai crema guacamole: am indepartat samburele, am taiat avocado in bucati mici, l-am pasat, am condimentat cu sare si am stors peste el zeama de la o jumatate de lamaie. Am adaugat usturoiul pisat si am omogenizat.
Pulpele de pui le pregatisem inainte: condimentate cu sare, boia de ardei dulce si putin ulei de masline.
Am incins tigaia grill si am pus pulpele la fript. Cand pulpele au fost aproape gata am pus pe grill si bucati de ananas. Eu am folosit ananas din compot, dar cred ca si mai gustos ar fi ananasul proaspat.
Am curatat pulpele de pui de pielita si am taiat carnea fasii.
Am taiat baghetele in doua pe lungime, am uns fiecare jumatate cu crema de avocado, dupa care am alternat fasiile de pui cu bucati de ananas. Am condimentat cu fulgi de chili pentru un gust usor mai picant si am presarat nuca maruntita.
1
daca preferati, puteti inlocui usturoiul cu ceapa rosie tocata