Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 29 Apr 2011 | 5710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 1 cana sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii:

Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.

Spalam si cartofii si ii taiem felii.

Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.

Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.

Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit.

La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.

Servim cu salata de cruditati.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi