Sandvis-catelus

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 28 Sep 2015 | 3198 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" am pregatit astazi un sandvis-catelus, inspirat de pe internet.

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • 3 felii de salam sandvis toast;
  • o felie + o bucata groasa, dreptunghiulara, de cascaval;
  • o felie de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • o maslina.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis-catelus:

Se asambleaza continutul sandvisului: paine + salam + cascaval + salam + paine.

Se pregateste fata catelusului: se taie felia de salam ramasa astfel incat sa para o pata, iar cu ajutorul unui cutit ondulat se taie urechile, cu mare grija ca sa nu se rupa cascavalul. 

Cu ajutorul unui dui, care are forma de cerc, se decupeaza ochii (din branza topita + maslina) si nasul (din maslina). Apoi, se decupeaza un semicerc din maslina, care va fi gura. Se asambleaza catelusul, dupa care se poate servi.

TIPS-URI

1

Branza topita se scoate din dui cu ajutorul unei scobitori.

2

Partile din masline se pot nivela, taind excesul cu ajutorul unui cutit cu lama subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis-catelus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri haioase