Sandvis cu salam banatean si cascaval

de Razvan Constantinescu in Sandvisuri, 23 Apr 2017 | 3376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu seminte
  • 2 triunghiuri de branza topita cu smantana
  • 2 frunze de salata Salanova
  • 2 felii de cascaval Delaco
  • 2 felii rotunde de rosie
  • 6 felii de salam banatean
  • 3 felii de castravete
  • 3 felii rotunde de ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam banatean si cascaval:

Se pregatesc legumele: frunzele de salata se spala, li se indeparteaza baza groasa si se zvanta de apa. Se spala o rosie mare si se taie doua felii rontunde din ea. Se taie o bucata de castravete, se spala si se taie in 3 felii. Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie 3 felii mari, rotunde..

Se taie painea in doua, pe lung. Se intinde pe partea de jos un triunghi de branza topita. Se adauga frunzele de salata, cascavalul, feliile de rosie (se poate presara si putina sare si putin piper macinat), sase felii de salam, castravetele si ceapa rosie. Se intinde un triunghi de branza topita si pe cealalta parte de paine, asezandu-se apoi peste sandvis.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu salam banatean si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich croque monsieur