Sandvis cu cotlet de porc in stil macanez

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Dec 2014 | 2833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc cu os
  • 2 chifle rotunde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 varf de lingurita de 5 mirodenii (mix de condimente deja preparat)
  • 1/4 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sos de soia
  • putin piper alb
  • 1/2 lingura vin din orez
  • 1/2 lingurita amidon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cotlet de porc in stil macanez:

Se amesteca usturoiul cu mixul de 5 mirodenii, zaharul, sosul de soia, piperul, vinul si amidonul.

Se marineaza bucatile de porc peste noapte, in mixul obtinut anterior, in frigider.

A doua zi, se prajesc in foarte putin ulei, 2-3 minute pe parte si se servesc in chifle rotunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cotlet de porc in stil macanez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (10)

Rocsi 1

13.12.2014, 20:50

Vin la masa!

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:24

babi5 1

14.12.2014, 07:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich Panacris