Sandvis cu cascaval Delaco, bacon si ou

de MotanLaOale in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 3426 vizualizari

 

Din pacate aceleasi poze proaste, cu telefonul!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine toast
  • 4 felii cascaval Delaco
  • 2 felii bacon
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco, bacon si ou:

Feliile de paine se prajesc.

Baconul se prajeste fara ulei si se scoate pe hartie absorbanta.

oul se prajeste ochi.

Pe feliile de paine se pun feliile de cascaval.

Pe una se pun feliile de bacon si se suprapun.

Se da la cuptor la gril cateva minute pana se topeste cascavalul.

Se scoate din cuptor,  se pune deasupra oul ochi si se mai introduce in cuptor 1 minut sa se incalzeasca si oul.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval Delaco, bacon si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde