Sandvis cald cu "DeSenvis"

de Valclaudia in Sandvisuri, 8 Noi 2013 | 2697 vizualizari

 

buna dimineata! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu secara
  • 2 felii cascaval feliat
  • 2 triunghiuri de branza cu sunca
  • 4 feiute de salam
  • 4 lingurite pasta de telina in ulei
  • 2 gogonele murate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu "DeSenvis":

Ungem 2 felii de paine cu branza topita.

Asezam feliile de salam, apoi cascavalul feliat.

Celelalte 2 felii se ung cu pasta de telina in ulei.

Le lipim peste feliile cu branza, salam si cascaval si le trecem prin prajitorul de sandvisuri pentru 2 minute.

Servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu "DeSenvis"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza pufoasa cu somon