Muschiul de vita il taiem felii subtiri si il prajim in tigaie cu putin ulei. Daca fasiile de vita sunt atoase, adaugam putin cate putin apa fiarta, inabudim carnea sub capac pana se inmoaie. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei dulce sau iute. Carnea trebuie mentinuta calda pana la montarea sandvisului.
Cartofii ii curatam, ii taiem felii subtiri si ii prajim. Dupa ce i-am prajit trebuie mentinuti calzi, sau ii prajim in asa fel incat sa fie gata odata cu carnea.
Cascavalul il taiem felii, castravetii si gogosarii murati ii taiem julien.
Chiflele le incalzim in cuptorul de la aragaz sau la microunde si le taiem pe jumatate. Ungem pe interior fiecare felie de chifla cu Ceva fin cremos cu usturoi Delaco, pe una din felii asezam feliutele de carne, deasupra punem o felie de cascaval de senvis Delaco, peste cascaval venim cu cartofii prajiti, apoi muraturile si cealalta jumatate de la chifla.
Cui ii place mai poate adauga sos de usturoi, maioneza, mustar sau ketchup.