Continuare
Paine bagheta mica/mare, painea se prajeste si se va pregatii in felul urmator:
model 1
Ø Se va unge intr-un strat subtire de unt sau la fel de bine se poate unge cu o pasta care poate fi amestec de branza telemea cu unt, sau pateu de ficat cu unt sau unt cu galbenus de ou fiert, dupa care se decoreaza cu rondele de ridichie, cu masline si cu frunzulite decupate din castraveti acri.
model 2:
Ø Se face o pasta din peste si unt, se amesteca bine, componentele se sareaza si pipereaza, se ia felia de paine prajite se unge cu aceasta pasta, se va decora cu fasii de castravete si gogosari taiate subtiri si de vor taia rondele de ridichie in doua, se va orna ca in imaginile alaturate.
model 3:
½ de bagheta mica
10 g de unt
75-100 g de piept de pui afumat
1 castravete acru
1-2 masline verzi cu ardei(feliate)
2 g de sare
Se taie painea pe jumatate se poate praji sau se lasa neprajita se unge in strat subtire cu unt se sareaza un pic. Se taie pieptul de pui se aseaza peste unt, se taie capetele la castravete si se taie pe lungime in fasii, se adauga peste pieptul de pui iar deasupra se adauga maslinele feliate. Simplu si usor.
Pofta Buna