1-2. Paine feliata patrata, unsa cu pateu de ficat frecat cu unt, aranjata felia cu varza rosie, masline, albus de ou, diferite aranjamente.
3.Paine feliata patrata, unsa cu unt in strat subtire; se fierbe un ou tare aproximativ 8-10 minute dupa care se introduce in apa rece si se va curata, se taie rondele si se vor aranja 3 rondele pe felia de paine, se decoreaza rondelele cu castravete sau gogosar acru iar in lateralele feliei se face un gratar din gogosari taiati bari subtiri ca in imagine.
4.Tartine mici forma rotunde, se taie feliuta cu o forma rotunda mica, stea, clopotel, deci tartinele: se taie dintr-o felie de paine, se unge cu unt in strat subtire si se poate decora astfel:
- Ø Se unge in strat subtire de pateu de ficat, se taie fasii subtiri de gogosari acri si albus de ou, se pune in varf un mot din maslina
- Ø Se unge forma stea intr-un strat subtire cu pateu, se pune un sfert de lingurita de mustar cu boabe in mijloc de jur imprejur 2 bobite de rodie si in varf o feliute subtire de castravete
- Ø Se unge o tartina intr-un start subtire de unt, se ia o feliuta de prosciutto, taiata foarte fin si se face un rulou, de jur imprejurul ruloului se pun jumatati de feliute de castravete acru
- Ø Se unge tartina taiata in forma de clopotel intr-un start foarte subtire de mustar boabe, peste care se adauga o rondea de ou fiert care se va decora cu cubulete de castraveti si gogosari acri.
- Ø Tartina sub forma de corabioara se unge in start subtire si deasemeni se face un rulou din prosciutto taiat foarte fin, se decoreaza cu gogosari acri.