Saleuri cu cascaval si chimen

de naomy in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 7836 vizualizari

 

Este o retea pe care o stiu de la mama ,acum 36 de ani a fost preparata pt prima oara de mama mea la botezul surorii mele ,..aceste saleuri sunt atat de gustose ca iti lasa gura apa si iti tot vine sa mananci din ele :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen(optional)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

 Se amesteca  faina cu sarea si  untul la temperatura camerei ,apoi  se adauga cascavalul ras si smantana si se  framanta bine pana se formeaza un aluat gros care se intinde  pe planseta .

Se taie in betisoare lungi si se ung cu galbenus si deasupra se presara  cascaval ras sau chimen.

Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade 10-15 min .Eu am facut jumatate cu chimen si jumatate cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

03.08.2011, 17:09

place

RuxyRux 1

03.08.2011, 20:13

Arata grozav n-ai scris ca se pun la cuptor ...ca se tin...pana se rumenesc dar ne-am prins repejor

naomy 1

04.08.2011, 12:40

multumesc de observatie ,intradevar nu stiu cum de mi-a scapat ,dar am reusit sa modific inca o data GRACIAS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta alsaciana( tarte flambée)