Saleuri cu cabanos

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2012 | 4438 vizualizari

 

Eu dau saleurile, Cris muzica, cine da berea? :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 4 bucati cabanos
  • un ou
  • oregano
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cabanos:

Aluatul se desface si se taie fasii subtiri cam de 2 cm. Cabanosul se taie fiecare in 4 bucati.

Se infasoara fiecare bucata de cabanos in cate o fasie de aluat, ca o spirala. 

Se bate un ou, se ung saleurile, se presara putina sare si oregano si se dau la cuptor, la foc iute pentru vreo 20 min.

Sunt absolut gustoase! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:33

am vrut a le fac de ziua mea... dar am uitat de ele
Eu dau o bere cu lamaie, e bine?

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

trebuia sa vii sa iei de aici
da, buna berea cu lamaie

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

multumesc Elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleurile cu branza si chimen ale bunicii