Şalău la tavă

de Bunica in Salau, 9 Apr 2009 | 14555 vizualizari

 

Bucatarasul Mirel este fan al pestelui la cuptor umplut cu struguri. “Isi lasa o aroma dulceaga care patrunde in peste si ii da un gust exceptional”, argumenteaza el. Salaul din aceasta reteta s-a bucurat de un astfel de tratament. A fost chiar excelent!

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • 2 morcovi taiati rondele sau betisoare
  • 1 radacina de patrunjel taiata cubulete
  • o radacina de pastirnac taiata cubulete
  • o telina mica taiata cubulete
  • o ceapa mare taiata solzisor
  • dupa gust legume din amestecul mexican Bonduelle
  • boabe de strugure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şalău la tavă:

Se face patul de legume dupa ce se unge tava cu putin ulei. Pestele sa da cu un praf de sare si piper, se umple cu lamiie si boabe de strugure si se aseaza pe patul de legume. Se pune o cescuta de apa si un pahar de vin alb, dupa care pestele trage un pui de somn pe patul de legume la cuptor. Cam 40 de minute la foc potrivit. Cind se scoate se orneaza cu lamiie si verdeata, cu rosii chery …

Daca ti-a placut reteta noastra "Şalău la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:45

ooo ce frumoasa prezentare bunica,si cred ca-i foarte bun

LidiaChivu 1

07.03.2014, 19:59

pestele arata delicios!

lucy2002 1

05.02.2020, 14:54

Ce bine arata !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal