Salau cu fenicul si ardei copt

de Oana in Salau, 8 Mar 2010 | 6874 vizualizari

 

Inventie proprie :)

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • un bulb mare de fenicul
  • 3 ardei capia, mari, copti
  • o lamaie
  • un ciorchine de rosii cherry
  • jumatate pahar cu vin alb
  • un pahar cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • oregano
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu fenicul si ardei copt:

Feniculul se curata, se taie in patru, apoi solzisori si se aseaza intr-un vas de iena. Deasupra se pun 2 ardei copti taiati fasii groase, apoi fileurile de peste, rosioarele printre fileuri. Se aseaza deasupra pestelui al treilea ardei copt, fasii si rondele de lamaie. Se condimenteaza, se adauga vinul si apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu fenicul si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme