Am vazut pe undeva , candva , o salata rustica care continea boabe de fasole , kaizer si ceapa . Eu am preparat cu ce am avut in frigider .Conserva de fasole este mica si credeam ca salata nu va avea consistenta . In final juriul a fost foarte multumit si a notat cu 10 + felicitari :D .
Carnatul se fierbe , se scurge de apa si se taie rondele .
Conserva de fasole se deschide si se scurge de lichid .
Legumele se curata si se spala .
Ceapa se taie julien . Ridichile , kapia,ardeiul iute se taie rondele .
Legumele se pun in vasul de salata si se amesteca cu otet , ulei si sare .
Deasupra se pune fasolea , carnatii si ceapa verde taiata marunt .
Se amesteca totul .
La sfarsit gustati si asezonati , daca este nevoie , cu sare sau otet .
Pofta buna!
1
Carnatul poate fi inlocuit cu bacon , kaizer sau sunca afumata .
2
Fasolea poate fi inlocuita cu alte boabe: mazare , naut , etc .
3
Daca sunteti vegetarieni sau postiti scoateti proteina animala din combinatie :D .