Salata prajita

de eclerash in Salate, 21 Apr 2010 | 6162 vizualizari

 

In general,salatele le fac tocmai pentru a beneficia in intregime de vitaminele legumelor proaspete,insa pentru aceasta m-am abatut de la drum pentru ca mi s-a parut o combinatie foarte interesanta.S-aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • 1 salata
  • 1 piept pui
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • sos soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata prajita:

Punem pieptul taiat fasii la calit,adaugam ciupercile,apoi si ardei si le tinem pe foc pana sunt gata urmand ca la final sa le stingem cu 2-3 linguri de sos soia.Intre timp taiem salata apoi amestecam cu ingredientele prajite si adaugam sare si piper.O putem servi cu crutoane.

TIPS-URI

1

este indicat sa gustati salata  dupa adaugarea sosului de soia caci este destul de sarat si s-ar putea sa nu mai aveti nevoie sa adaugati sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata prajita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu hering marinat