Salata Happy Fish

de nico15 in Salate, 28 Mar 2011 | 6047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata peste afumat(Macrou) 300 g
  • 1 ceapa rosie 100 g
  • Porumb 100 g
  • Salata verde 50 g
  • Rosii cherry 3 bucati
  • Paste de orez 150 g
  • Otet de orez
  • Kiwi 2 bucati( 100 g)
  • Morcovi murati 50 g
  • Ulei de masline,
  • acetto balsamico
  • Sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Happy Fish:

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scot, se scurg si se lasa  in asteptare. Se taie ceapa julien, se taie si salata verde marunt. Se trece la montarea salatei noastre, se dezoseaza pestele se rupe in bucati si se adauga in salata, se adauga ceapa taiata julien peste, se adauga salata verde si porumbul. Se amesteca bine dupa care se adauga pastele, se sareaza si pipereaza, se adauga si rosiile taiate in jumatati sau sferturi.

Se face un dressing din ulei de masline si acetto balsamico care se amesteca bine si se va adauiga peste salata noastra.

Putem sa facem si un sos din fructele de kiwi, care se taie in bucati mai mici si se vor blenda iar sosul rezultat se va strecura printr-o sita foarte fina. Se poate atat decora cu acest dressing cat si servi.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Happy Fish" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf - reteta clasica