Nu sunt fana pieptului de pui si nici baietii mei,asa ca mereu ramane pieptul de izbeliste.Ieri am facut o supa si am fiert pieptul,restul de pui l-am bagat la ceaun.....Parca era pacat de pieptul ala de pui si m-am gandit sa-l transform in salata....
Pentru ca am avut fierte legumele si pieptul de pui,cu o zi inainte,doar maioneza mi-a luat ceva timp,ca a trebuit sa se raceasca galbenusul de ou. Dupa ce am pregatit si maioneza, am maruntit legumele, pieptul de pui si maslinele si le-am pus intr-un castron. Separat am curatat ceapa de apa si am taiat-o rondele subtiri, am presarat sare peste ea si am turnat o lingura de otet, am amestecat si am lasat-o 10 min sa se marineze, apoi am stors-o si am amestecat-o cu celelate ingrediente, am potrivit de sare si piper si am amestecat cu maioneza. Acum fiecare pune cata maioneza vrea, mie imi place un pic mai multa, sa se simta, cine nu poate manca cu multa maioneza reduce cantitatea de maioneza. Pot sa spun ca am transformat pieptul de pui in ceva comestibil si delicios.