Aceasta reteta am pregatit-o dupa ce am citit la Cristi Roman pe blog, mi-a starnit curiozitatea si am zis de ce sa nu incerc, nu are ce sa-mi faca rau. Iar Cristi prezinta asa de frumos incat deja salivam cand citeam, asa ca m-am apucat de treaba. Am mai adus ceva modificari retetei dar a iesit senzationala si este un antreu cald deosebit, va invit sa-l degustati si sa-i rasfatati pe cei dragi voua cu acest preparat.
Trecem rondeaua de branza prin, ou batut amestecat cu pesmet panko si 30 g de nuci rasnite fin, dupa care dam pentru 10 minutela la frigider sa prinda bine crusta pe branza. Se scoate rondeaua de branza si se prajestele pe ambele parti pana se rumeneste. Se scot pe servetele absorbante si lasa sa se raceasca.
Am amestecat salatele(iceberg, frize)cu sfecla rosie( rodele si fire) cu ceapa rosie si cea verde, am combinat juice-ul de lamaie si uleiul, apoi am asezonat.
Prajim nucile intr-o tigaie fara ulei, apoi le-am scos, le-am adaugat peste salata noastra, am dresat si am adaugat in varf rondeaua de branza, iar pe aceasta am adaugat cativa germeni de lucerna asezonati.
Pofta Buna!
A fost delicioasa si as repeta oricand aceasta experienta, merci Cristi Roman. Sincer nu stiu daca sfecla era cruda sau prefiarta, dar preparatul rezultat a fost foarte bun, asa ca va invit sa o pregatiti.