Aceasta salata exista in peste o suta de variante :)...asta daca nu chiar mult mai multe, mie imi place exact asa foarte foarte mult...o recomand cu drag!
Cartofii se fierb si apoi se scurg bine intr-o strecuratoare si ii vom pune la sfarsit dupa ce sunt bine raciti.
Preparam o maioneza grosuta din galbenusurile fierte( de obicei le las cleioase), avocado dat pe razatoarea fina, mustarul si zeama de lamaie, usturoiul razuit cu ulei de masline, sare si piper alb pe care cand va fi gata, o vom subtia cu iaurt.
Adaugam restul ingredientelor, gogosarii, castravetii, pe care ii vom toca marunt si ii vom scurge de zeama.
Adaugam si albusurile tocate.
Punem si porumbul, tonul si la sfarsit cartofii. Amestecam bine compozitia.
Pe un platou am asezat foi de salata, am pus salata lingura cu lingura si am decorat cu masline.
Desigur va puteti lasa imaginatia sa zburde si sa o preparati dupa bunul vostru plac adaugand ingredientele preferate :)
1
ca varianta puteti adauga si somon afumat
2
daca nu va place avocado renuntati la el