Salata de sparanghel cu hering

de Catalina L in Salate, 3 Iul 2020 | 2718 vizualizari

 

Heringul se serveste de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/salata-de-sparanghel-cu-hering-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de sparanghel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr file de hering marinat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smantana acra sau 4 linguri de smantana amestecate cu o lingura zeama de lamaie
  • sare, piper
  • arpagic, lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel cu hering:

Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.

Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.   

Curatati si tocati usturoiul marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.

Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.

Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.

Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.

Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).

Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .

Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.

Serviti !    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar