Salata de sfecla rosie si peste marinat

de rodica_m in Salate, 7 Oct 2011 | 19197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle medii
  • 2 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 300 gr peste marinat
  • 150 gr maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie si peste marinat:

Sfeclele, morcovii si cartofii se spala si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert scoatem legumele din apa si le lasam sa se raceasca complet.

Ceapa se taie fin. Pestele deasemenea se taie marunt iar in caz ca are oscioare mici le putem indeparta.

Dupa ce s-au racit legumele le curatam de coaja.

Si incepem sa aranjam straturile de legume in felul urmator: primul stat va fi de cartofi pe care ii dam prin razatoarea mare si presaram putina sare  (Puteti rade cartofii direct in bolul de servit sau daca doriti ii puteti rade in alta farfurie).

Dupa stratul de cartofi punem pestele taiat. Apoi urmeaza ceapa. 

Dupa stratul de ceapa urmeaza stratul morcov ras, din nou putina sare.

Si ultimul strat va fi cel de sfecla rosie rasa si ea prin razatoarea mare. Peste sfecla rosie punem maioneza care se va colora frumos.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Reteta originala contine si mar ras, puteti pune un stat de mar dupa stratul de morcov daca va place. Eu m-am multumit doar cu bolul in forma de mar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie