Fac foarte des....imi place sfecla si este f sanatoasa
Sfecla roşie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se ştiinţific că luptă împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.
Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce şi bea sucul, fie o consumăm crudă sub formă de salată sau fiartă, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor.
O mulţime de preparate culinare pot căpăta culoare, savoare şi un plus de vitamine prin simpla adăugare a sfeclei roşii.
Citeste mai mult: adev.ro/nmduwb
Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.
La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.
Taiati sfecla si branza in cuburi.
Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette.
Adaugati sare, piper , amestecati.
Dati la rece sau serviti imediat.
Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.
O puteti acompania cu o felie de sunca-jambon de Parma sau cu un ochi prajit.
Pofta Buna !!!!!!!!!!!!
1
sfecla o puteti fierbe inainte si lasa peste noapte la frigider