Pentru pieptul de pui la cuptor:
Pentru crutoanele picante:
Salata:
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Pieptul de pui se asaza pe o farfurie si se asezoneaza dupa gust, cu sare si fulgi de chili, picuram cativa stropi ulei de porumb peste carne.
Tapetam o tava cu hartie de copt.
Trecem pieptul de pui condimentat, prin fulgi de nuca de cocos, apoi il asezam in tava. Presaram putina boia dulce pentru culoare si gust.
Dam la cuptor pentru25 minute.
Intre timp, taiem feliile de paine toast cubulete mici, pe care, de asemenea, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Stropim painea cu putin ulei de porumb, presaram dupa gust sare, piper si cimbru, apoi dam tava la cuptor, pana devin crutoanele aurii.
Pentru salata, asezam in bol frunze proaspete si spalate de rucola, baby spanac, salata iceberg taiata fasii.
Deasupra lor, punem bucati din pieptul de pui preparat la cuptor, crutoane, feliute de rosie, adaugam dupa gust sare, ulei si otet si servim.
Pofta buna!