Este o salata foarte buna.
Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare si cand este gata se lasa putin la racit si se taie cuburi mici de 1/1 cm.
Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.
Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana raman fara zeama.
Se pune sare si piper si se adauga si pieptul taiat cubulete, se mai caleste putin, se ia de pe foc si se lasa la recit.
Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.
Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 2 lingurite de mustar, sare, zeama de lamaie si 400 ml ulei (cu mixerul).
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se potriveste de sare si piper.
Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.
Se poate orna ca si salata de boeuf dar la noi nu a fost cazul ca s-a mancat imediat.
Pofta Buna!