O salata rapida ...si e la fel de buna pregatita pentru a putea fi servita si a doua zi.
Punem ouale la fiert pentru 10 minute.Cand au fiert le punem sub un jet de apa rece.Asa se vor curata mult mai usor de coaja.
Curatam ouale de coaja si le taiem marunt.
Castravetii ii scurgem de otet , ii taiem la capete apoi ii taiem in cuburi mici.
Punem intr-un bol ouale,castraveciorii si caperele.
Separat amestecam bine iaurtul,maioneza si mustarul .
Adaugam acest amestec in bolul cu oua si amestecam usor .
La final adaugam usturoiul curatat si pisat si mararul ( daca folositi mararul proaspat,spalati-l apoi tocatil cat mai fin) .
Potrivim de sare si piper ( dupa gustul fiecaruia).
Pastram salata la frigider pana in momentul servirii .
1
Daca aveti,folositi marar verde proaspat. Insa la fel de bun e si cel uscat.
2
Pentru cine doreste un gust mai acrisor, serviti salata cu castravecior murat feliat subtire.