Salata de muraturi

de LadyCrs in Muraturi, 24 Sep 2012 | 5255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg morcovi
  • 4 kg ardei capia
  • 2 borcane mustar tecuci
  • 2 cani zahar
  • 2 cani ulei
  • 2 cani otet de vin
  • 2 plicuri conservant
  • sare, piper
  • borcane si rabdare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de muraturi:

Dam prin razatoare gogonelele si morcovii. Ardeii ii spalam, ii curatam de seminte si ii taiem fasiute. Punem toate ingredientele intr-o oala de dimensiuni xxl :))  impreuna cu uleiul, zaharul, otetul si condimentele. Lasam pe foc pana da cateva clocote. Apoi luam vasul de pe foc, il lasam sa se odihneasca putin dupa care adaugam conservantul pe care l-am dizolvat in apa fierbinte. Lasam sa se raceasca complet dupa care adaugam mustarul si amestecam. Le punem in borcane si le adapostim bine bine sa apuce iarna ca e tare gustoasa salatuca...:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de muraturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:58

Tare bine arata!!!

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:34

si eu o fac, dar mai pun cateva legume

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Murătură cu ardei semi-iuţi,conopidă şi gogonele