O salata satioasa, care se prepara rapid si este plina de arome interesante.
Intr-o oala punem la fiert apa. Adaugam o lingurita de sare si cand incepe sa clocoteasca apa ,adaugam lintea. Lasam sa fiarba cam 15 minute sau pana cand e moale. Punem intr-o strecuratoare,clatim cu apa rece si lasam sa se scurga de apa.
Intre timp pregatim frigaruile. Taiem pieptul de pui in bucati de 2 cm si adaugam condimentul friptura pentru pui. Punem bucatile de carne pe betigase si le gatim pe gratar sau la flacara aragazului. Daca folositi betigase de lemn,sa le lasati inainte in apa,ca sa nu arda.
Amestecam iaurtul cu sucul de lamaie,menta,sarea si piperul. Punem lintea intr-un bol si adaugam dressingul de iaurt. Amestecam .
Asezam pe o farfurie,ornam cu patrunjel tocat si fructe de dracila si o felie de lamaie.
Asezam si frigaruile de pui.
Pofta buna!