Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 6738 vizualizari

 

Citisem pe undeva de o salata ruseasca cu peste afumat si sfecla. Eu am preparat-o dupa gustul meu .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hering afumat
  • 500 gr salata sfecla rosie
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri smanatana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praz
  • Zeama de la o lamaie
  • piper
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat cu sfecla si praz:

Prazul se taie marunt .

Pestele se curata de piele si oase si se marunteste .

 Se amesteca toate ingredientele  usor si se pun la rece intr-un castron tapetat cu folie alimentara .

Se serveste pe pat de salata verde a doua zi sau dupa cateva ore .

TIPS-URI

1

Pestele afumat contine suficienta sare , nu mai este nevoie de sare in plus .

2

Salata este mai buna dupa ce sta cateva ore la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hering afumat cu sfecla si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]