Salata de fructe cu miez de lapte

de Dya Daniela Andrei in Salate, 11 Sep 2013 | 3072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un mar
  • 4-5 prune
  • o banana
  • o nectarina
  • o para mare
  • 2 felii de pepene rosu
  • un pepene galben mic
  • o lingurita cu miere de albine
  • o cutie cu Miez de lapte natur
  • frunzulite de menta proaspata
  • sucul de la o jumatate de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fructe cu miez de lapte:

Spalam bine toate fructele, inclusiv pepenii. Le taiem apoi in felii sau cuburi, adaugam miezul de lapte si mierea de albine. Potrivim de gust cu suc de lamaie si ornam cu frunzulite de menta proaspata.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Alegeti fructele bine coapte.

2

Din pepenele rosu am optat pentru miezul acestuia, e mai dulce si mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fructe cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de rosii,castravete si cascaval Delaco.